Fogyás a Reg-Enor diéta alatt » Fogyókúra Reg-Enorral

Hatékony, biztos fogyás szalonnával és kolbásszal? Egyeseknek ez talán hihetetlenül hangzik, ám már számtalan eset bizonyítja, hogy ez igenis lehetséges. A legtöbb fogyókúra szigorúan tiltja a zsíros ételeket, és igen komoly koplalást ír elő, mégsem feltétlen hatásosak, sőt.

Biztonságos fogyás koplalás nélkülfogyas-zsiregetes-fogyokura-33

A Reg-Enor kúra alapvetően nem fogyókúra, mégis roppant látványos eredményeket ér el ezen a téren is. S hogy miért? Mert azokra a folyamatokra hat, melyek a túlsúly kiváltó okai, pontosabban fogalmazva ösztönzi a szervezetet arra, hogy felszámolja a zsírraktárait.

Ennek köszönhető, hogy a felesleges kilók szinte maguktól olvadnak le, persze csak akkor, ha minden téren betartják a Reg-Enor diéta előírásait, melyek nélkül nem lehetséges elérni ezeket a hatásokat.

Tehát kijelenthető, hogy a Reg-Enor kúra egyik mellékhatása a fogyás, de valószínűleg ezt nem sokan bánják, főleg azért, mert valóban csak akkor következik be súlycsökkenés, ha túlsúly áll fenn, és túl sok felesleges zsír található szervezetünkben elraktározva.

Egyébként a Reg-Enor abban az esetben is megoldást jelenthet, ha valaki nem képes súlygyarapodást elérni, tehát kóros soványság áll fenn, mivel a Reg-Enor egyensúlyba hozza az egész szervezet működését a teljes körű méregtelenítés által, így pedig optimalizálja a testsúlyt is.

Mennyi idő alatt és mennyit fogyhat a Reg-Enor segítségével?

A legtöbb fogyni vágyó arra kíváncsi leginkább, hogy mennyi idő szükséges ahhoz, hogy megszabadulhasson feles kilóitól. Ez azonban egyéni adottságoktól függ, hiszen minden egyes szervezet más és más, így másként is reagál bármilyen diétára, módszerre.

A Reg-Enor esetén a fő döntő tényező, hogy milyen mértékben van telítve az adott szervezet méreganyagokkal, tehát hogy mennyi idő szükséges ahhoz, hogy megtisztuljon a sejt közötti állomány a felhalmozódott káros toxinoktól.

Ugyanis ez szükséges ahhoz, hogy a szervezet elkezdje felszámolni a megtisztított zsírraktárakat. Így előfordulhat, hogy valakinél a kúra elején nehezen indul meg a fogyás, ami mögött az állhat, hogy az illető bélrendszerében és szervezetében komolyabb zavarok lehetnek, melyek felszámolása természetesen több időbe telhet, ami akár 2-3 hónap is lehet. De ekkor már biztosan érzékelhetővé válik a túlsúly csökkenése.

Az is teljesen természetes, ha a kúra elején megindul a fogyás, majd leáll ez a folyamat, és csak 2-10 hét elteltével indul meg újra a felesleges kilók csökkenése.

Aki fogyni szeretne, az körülbelül 6 hónapos Reg-Enor kúrára számítson, mivel a készítmény teljes hatásának kifejtéséhez nagyjából 4 hónapra van szükség, a fogyás azonban folytatódik, ha a kúrát betartják.

A Reg-Enorral bőre is feszessé válik

Jelentős túlsúly leadása esetén nagyon sok esetben probléma, hogy ugyan a kilók eltűnnek, de a bőr nem képes követni a fogyatkozó zsírréteget, ezért lógóssá, petyhüdtté válik. Így pedig hiába sikerül valakinek megszabadulnia a súlyfeleslegétől, mert a bőre sajnos elcsúfítja az elért eredményt.

A Reg-Enor kúrával azonban ezt a nem kívánt hatást is kivédhetjük, mivel a kúra hatására a bőr rugalmassá, feszessé válik, s ezáltal folyamatosan követi a testsúly változásait. Tehát ahogy csökkennek a felesleges kilók, úgy egyre jobban húzódik össze a bőr is követve a test kontúrjait.

A Reg-Enor ráadásul a narancsbőr elleni harcban is segít, mivel erősíti a kötőszöveteket, és megtisztítja őket az itt lerakódott káros anyagoktól, melyek jelentősen hozzájárulnak a cellulitisz megjelenéséhez.

A Reg-Enor diétával tehát nem kel attól tartania, hogy a fogyást követően csúnya, petyhüdt bőre lesz, mivel a Reg-Enor belülről állítja helyre szervezete egészségét, s ez a bőrét is újjá varázsolja és megszépíti.

A Reg-Enor hatékony, biztonságos és tartós fogyást garantál Önnektermek1_b

A Reg-Enor tehát egyáltalán nem olyan módszer, mely egyik napról a másikra hat, hanem szép folyamatosan éri el eredményeit, melyek azonban biztosak, biztonságosak és tartósak. A Reg-Enor visszaállítja a szervezet optimális egyensúlyát, mely a testsúly terén is kifejti hatásait, így a fogyni vágyóknak nem kell tartaniuk a jojó effektustól, vagyis attól, hogy a kilók visszakúsznak rájuk.

Ráadásul a Reg-Enor nem csak hogy nem károsítja az egészséget, hanem éppen hozzásegít minket ennek eléréséhez, így tehát nem csupán a felesleges kilóktól szabadulhatunk meg általa, hanem számos egészségügyi problémát is felszámolhatunk és megelőzhetünk a segítségével.

Reg-Enor elsősorban egészségünket támogatja és állítja helyre, minek következtében a túlsúllyal küzdők természetes módon kezdenek el fogyni. S mivel helyreáll a szervezet egyensúlya, így a testsúly is beáll az egészséges, megfelelő értékre. 

A Reg-Enor kúrával tehát visszaszerezhetjük optimális egészségi állapotunkat, s közben elérhetjük a hőn áhított testsúlyunkat és ideális alakunkat.