Máj méregtelenítő Goji bogyó kúra » A goji bogyó májtisztító + egyéb hatásai

A Goji Bogyó egy valódi szuperélelmiszer, egy igazi tápanyagbomba, mely elképesztő mértékben képes támogatni szervezetünket, és segíthet a jobb egészségi állapot elérésében. A Goji Bogyó tartalmazza a legtöbb tápanyagot a gyümölcsök között, így nem is csoda, hogy megannyi jótékony hatással rendelkezik szervezetünkre nézve.

A májvédő Goji Bogyó értékes hatóanyagaigoji-bogyo-45

A Goji Bogyó rendkívül hatékonyan támogatja májunk működését, aminek köszönhetően sokkal eredményesebben képes ellátni létfontosságú méregtelenítő feladatait.  

A Goji egy roppant fontos hatóanyaga a betain nevű vegyület, mely a máj kolin termelésében játszik elengedhetetlen szerepet. A betain igen sok pozitív hatással rendelkezik, így többek között jótékonyan hat az idegesség kezelésében, serkenti az izmok növekedését, javítja a memóriát és kiemelten védelmezi májunk egészségét. 

A betainon kívül a cerebrozid is rendkívül jelentős mértékben járul hozzá májunk megfelelő működéséhez, mivel védelmet biztosít májunk minden egyes sejtje számára. 

A Goji Bogyóban igen sok fitokemikália és egyéb létfontosságú tápanyag is jelen van, melyek nem pusztán védelmezik májunkat, hanem nagymértékben támogatják méregtelenítő feladatai elvégzésében is.

A Goji Bogyó egyik különlegessége, hogy megtalálható benne a daganatos megbetegedések elleni harc egyik úttörő hatóanyaga is, nevezetesen a germánium. A Goji erőteljes hatású antioxidánsai és speciális poliszacharidjai segítségével alkalmas lehet megakadályozni az olyan genetikai mutációk kialakulását, amik nagyban hozzájárulhatnak a rákos megbetegedések létrejöttéhez.

Sok kutató úgy gondolja, hogy a Goji Bogyó rendkívül eredményes lehet a májrák megelőzésében, mivel erőteljes májvédő tulajdonsága mellett hatékony rákellenes hatással is rendelkezik, ami által jóval nagyobb védelmet biztosíthat e végzetes kórral szemben.

Hogyan támogatja a Goji májunk működését?

A Goji Bogyó értékes hatóanyagai által nagymértékben támogatja májunk és vesénk munkavégzését is, mivel mintegy felpörgeti kiválasztó szerveink működését. 

A Goji rendkívüli mértékben fokozza májunk méregtelenítő képességét, aminek köszönhetően teljes szervezetünkben csökkenthet a toxikus anyagok mennyisége.

A Goji Bogyó egy olyan különleges szupertáplálék, melyben együttesen van jelen a réz, a cink és a mangán is, mely tápanyagok elengedhetetlenek a szuperoxid dizmutáz nevű antioxidáns vegyület termeléséhez. E vegyület hiánya pedig – kutatásokkal bizonyítva – felelős lehet az időskorban kialakuló májelváltozásokért, valamint a májrák létrejöttében is döntő tényező lehet. 

A tudományos vizsgálatok arra is rávilágítottak, hogy azoknak az élőlényeknek a leghosszabb az átlagos élettartamuk, melyek májában a legmagasabb koncentrációban fordul elő a szuperoxid dizmutáz.

A Goji Bogyó májunk tevékenységének támogatása által javítja emésztésünk hatékonyságát is, aminek köszönhetően megszabadulhatunk a roppant kellemetlen tünetekkel járó puffadástól is.

A Goji májtisztító és májvédő tulajdonságai által elősegíti az elfogyasztott táplálékok jobb hatékonyságú és gyorsabb feldolgozását, minek köszönhetően testünk minden egyes sejtje nagyobb mennyiségű nélkülözhetetlen tápanyaghoz juthat hozzá rövidebb idő alatt, mely rendkívül jótékony teljes szervezetünk egészségére nézve.

Tartson Goji Bogyó kúrát mája és szervezete egészsége érdekébenfull_goji500ml

A Goji Bogyó a teljes szervezetünket feltölti létfontosságú tápanyagokkal, ezáltal biztosítja egészségünk megőrzését, valamint segíthet a már meglévő problémák orvoslásában.

A Goji kiemelten támogatja teljes immunrendszerünk működését, így a Gojival történő kúra hatására jelentősen megizmosodhat védekezőképességünk, minek következtében kisebb eséllyel betegszünk meg. 

A legjobb választás a 100%-os Goji gyümölcslé, mivel ez rendkívül koncentrált formában tartalmazza ennek a különleges gyümölcsnek valamennyi értékes összetevőjét, így gyorsabban és jobb hatékonysággal fejtheti ki áldásos hatásait.

A Gojival történő kúrát legalább 1 hónapon keresztül érdemes folytatni, amikor is napi egy alkalommal szükséges az italból 30 ml mennyiséget elfogyasztani. 80 kg felett azonban már napi 2×30 ml is szükséges lehet a Goji Bogyó gyümölcsléből.

Reggel étkezéskor ajánlott elfogyasztani, s ha második adag is szükséges, akkor azt inkább kora délutánra időzítsük.

Természetesen a szárított Goji Bogyó is jó választás, ez esetben nem szükséges egyben elrágcsálni az ajánlott adagot, hanem a nap folyamán kedvünk szerint fogyaszthatjuk el a bogyókat.

Gyermekek számára elegendő a felnőtt adag fele is.

Ez a kúra év közben többször is megismételhető, ami biztosítja számunkra az egész évi vitalitást és jó közérzetet, valamint májunk és teljes szervezetünk egészségének megőrzéséhez is nagymértékben hozzájárul.